Vår matfilosofi

Vi använder bara färska och noga utvalda råvaror, det mesta är hemlagat och hembakat, det finns även vegetariskt, Laktosfritt Och Glutenfritt alternativ på menyn.

Som lunch finns det alltid en matig och nyttig sallad och hemlagad paj. Våra smörgåsar görs på beställning för att de alltid ska vara fräscha.

 

Till barnen finns en anpassad meny, smoothies, frukt, barnmatsburkar och andra goda mellanmål.


 

Våra bakverk gör vi själva, inte bara för att det blir så mycket godare utan även för att undvika alla onaturliga tillsatser och E-ämnen.

 

Vi har alltid en stor variation för att det ska passa alla i smaken t ex morotskaka, chokladbollar, havrebollar kärleksmums, kladdkaka, chokladmuffins för att nämna några.


Och det finns inga genvägar till ett gott kaffe! Vi har valt Monterivas fantastiska kaffe och genomgått deras kaffeskola, allt för att alltid kunna servera dig en perfekt kopp oavsett vilken kaffetyp du är. Ett mörkrostat bryggkaffe och vi använder Rossobönor till våra Latte, cappuccino och espresso.

 

Hos oss kan du även köpa en påse med kaffebönor från monteriva vi har några olika sorter

 

Det finns alltid laktosfri mjölk som alternativ.


 

 

 

Det går bra att bara besöka caféet, även om du inte vill leka, utan bara vill sätta dig och äta en lunch, eller en fika. Hos oss finns även möjlighet att ta med sig sin lunch eller sitt kaffe.