Kom och lek hos oss

Barnkulan är ett lite mindre och personligt lekland som passar barn i alla åldrarna. Här finns det två stor hoppborgar, en rejäl klätterställning, 2 kiddie rides och en klättervägg för aktiva barn med spring i benen. Det finns även ett stort träd som man kan krypa in i och leka, småbilar, en lekstuga med leksakskök och dockor med vagnar och tillbehör för en kreativ lek.

 

 

För de allra minsta finns en mindre yta som är inhängnad med mjuka leksakerbl.Vi har även en barnanpassad miljö där alla bekvämligheter finns såsom skötbord, barnstolar och du kan självklart låna det du behöver för barnens måltider.

 

Vi ser även till att vuxna ska trivas hos oss, det finns alltid tidningar och magasin att låna, sköna soffor och fåtöljer att slå sig ner.

 

Du som förälder har bra översikt över ditt barn när de leker hos oss. I caféet serverar vi alltid hembakat och luncher som passar stora och små.

 

Pris:

 

Barn 0-1 år gratis

 

Barn 1-3 år 50 kr

 

Barn 4-6år  80 kr

 

7år och uppåt 110 kr

 

Några riktlinjer och regler:

Alla barn måste komma i sällskap av en förälder eller annan myndig person

 

Det är inte tillåtet att ta med sig egen mat eller matsäck till Barnkulan (med undantag av de allra minsta barnen upp till 6mån. Vi säljer barnmatsburkar och smoothies i vårt Cafe.

 

Använd gärna halkstrumpor alternativt mjuka innerskor, både av hygieniska skäl men också för att våra golv kan vara ganska hala, Alla måste använda strumpor av hygienska skäl för vuxna finns det tofflor och har barnen glömt strumpor finns det för det mesta att låna.

 

Vuxna får gärna vara med i leklandet, men hoppborg och klättervägg inte är anpassat för tyngre personer

 

Lämna gärna hårspännen, smycken och klockor etc hemma, de försvinner lätt och kan lätt skada andra i leken

 

Tänk på att barnen leker på egen risk och att det är du som förälder/vuxen som har ansvaret för ditt barn under vistelsen på Barnkulan